Annonsørinnhold i samarbeid med Amedia SMB

Hva er dette?

 
 

Vil du være med å lede oss mot nye høyder?

Amedias største salgsavdeling gikk jublende inn i det nye året: Vi øker stadig i omsetning og nå er jakten i gang på to driftige personer i nyopprettede stillinger!

Annonsørinnhold i samarbeid med Amedia SMB

Amedia SMB

Vi lurer på følgende: Er DU en av våre to nye teamledere?

Arbeidsdagen hos Amedia SMB er hektisk, spennende og variert. Her er ingen dag lik. Men den er full av utfordringer og hyggelige kolleger! Nå trenger våre dyktige salgsavdelinger to engasjerte teamleder som kan sikre god oppfølging av teamet og kunder.

Salgsavdelingen er delt i to, med totalt 30 selgere i aktivitet. De jobber i samarbeid med Amedias lokalaviser i hele Norge. I dag teller Amedia SMB totalt 42 årsverk, fordelt på annonseproduksjon, skribenter, kundeoppfølging, salg og ledelse.

Som Teamleder Nysalg vil du sammen med salgssjef være medansvarlig for budsjetter på nærmere 20 millioner. Teamet jobber primært med våre bransjeguider, men også med enkeltkampanjer for lokalavisene gjennom året.

Som Teamleder Merkevare vil du sammen med salgssjefen være medansvarlig for budsjetter på 35 millioner i året. Dette teamet selger alle produkter som avisen tilbyr sine annonsører. De jobber tett med avisene og gjennomfører kampanjer sammen med avisenes egne salgsorganisasjoner. Denne gjengen har også egne dedikerte selgere som jobber med innholdsmarkedsføring.  

Blide og hyggelige arbeidskolleger er en del av hverdagen.

Er dette deg?

- Her i Amedia SMB er det stort fokus på trivsel og miljø. Vi har det med andre ord hyggelig på jobb, med konkurranser og sosiale sammenkomster. Du vil også være en viktig faktor i dette gjennom din tilstedeværelse og deltagelse, sier Thomas Beiermann

Dine viktigste arbeidsoppgaver er varierte og spennende. Dagene består av opplæring og utvikling av selgere gjennom vårt kursprogram og daglig oppfølging og coaching av teamets selgere. Du skal delta i rekrutteringsprosesser, salgsmøter og faglige morgenmøter etter avtale med salgssjefer. Sist, men ikke minst: Kick Off og oppfølging av kampanjer.

Kenneth Angell-Jacobsen forteller at de nye teamlederne må være oppriktig interessert i SALG som fag, er sosialt anlagt og har evne til å lede og motivere alle typer mennesker.

Her i Amedia SMB fryder vi oss over kolleger som er offensive, engasjerte og har en kreativ kremmersjel. Du trives med et høyt arbeidstempo, er seriøs, ærlig og har forventninger til både deg selv og dine omgivelser. Mediebransjen er full av tidsfrister – og du må være plass når arbeidsdagen starter. Kommunikasjon i alle ledd er viktig så du må ha god fremstillingsevne i muntlig og skriftlig norsk. 

Knut, Kenneth og Thomas søker etter nye teamledere som kan hjelpe Amedia SMB mot nye høyder.

Nå tenker du at dette er jo helt perfekt for meg! Du ønsker nemlig å bygge en karriere som leder innen salg- og markedsføring i ett av landets mest spennende, solide og fremtidsrettede mediemiljøer.

Både Thomas og Kenneth ønsker at du har gode resultater fra salg å vise til, og forteller at kandidater med ledererfaring stiller sterkt.

Dette er hva VI ønsker av DEG. Hva får du i bytte for dine egenskaper?

Amedia tilbyr et positivt og faglig sterkt miljø med mange ressurspersoner. Lønn etter individuelle avtaler og gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom Amedias salg og marked AS. Lunsjen inntas i hyggelig selskap med kolleger med kantineordning. Vi holder til i nye, flotte lokaler sentralt i Østfold. Det er gratis parkering rett utenfor døren.

Føler du at dette er akkurat hva du ser etter? Da er det bare å ta kontakt med Thomas eller Kenneth.

De ser frem til å høre fra deg!

For spørsmål om stillingen "Teamleder merkevare", kontakt Thomas Beiermann på tlf. 406.06.006 eller thomas.beiermann@amedia.no

For spørsmål om stillingen "Teamleder nysalg", kontakt Kenneth Angell-Jacobsen på tlf. 406 06 009 eller kenneth.angell-jacobsen@amedia.no


Du kan se stillingsutlysningen her. 

Del artikkelen på Facebook