Wig Wam rocker Japan

Wig Wam åpnet turneen sin i Japan tirsdag kveld, med konsert foran 300 publikummere i Osaka.

Wig Wam åpnet turneen sin i Japan tirsdag kveld, med konsert foran 300 publikummere i Osaka. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Turnéåpnet i Osaka tirsdag. TV.SA:

DEL

Etter et par tjuvstarter under vinterens Vinterlyd-turné åpnet Wig Wam offiselt sin Non Stop Rock'n Roll-turné - og det med et smell i Japan på tirsdag kveld.

For et nærmest fullsatt Big Cat startet bandet opp rockemaskineriet med røyk, lyd og lys.

Ca. 300 japanere hadde møtt opp for å se Wig Wam denne kvelden. Taktfast koret de med på låtene som om de skulle vært deres egne, nye som gamle.

Naturlig nok bestod settet hovedsakelig av låter plukket fra sisteskiva, men det ble også funnet tid til eldre materiale.

En uke i Japan

I løpet av uka skal bandet rekke med fire konserter på øyriket, med et nærmest fullsatt Big Cat i Osaka som startsted.

Deretter går veien videre til Nagoya, Kawasaki og avsluttes med et arrangement i Tokyo på lørdag, "Wig Wamania Treasure Island Saturday Night Golden Party", for den helt spesielle fansen.

I tillegg til den vanlige konsertbiten blir det her også karaoke, akustisk sett og fan-middag for utvalgte.

Showet de har med seg i kofferten er basert på temaet fra Halden-konserten tidligere i år, skalert til den enkelte scene i byene som besøkes og bandet lover fullt fyrverkeri på den kommende konserten i Kawasaki som også blir den største.

Fortsetter i Norge

Allerede uken etter siste konsert i Japan ruller bandet videre i Norge. Med bortimot 50 konserter booket inn for våren og sommeren blir det en hektisk periode for bandet, ikke minst som oppvarmere for Kiss på Valhall Arena 14. juni.

Artikkeltags